homemade soft sweet granola

Kender i 100Kitchenstories? Søde, søde Paulina er bloggeren bag og hun er simpelthen så dygtig! Jeg synes der er alt for lidt hjælp bloggere imellem, og jeg har faktisk lidt lyst til at lave om på det. Alle er dygtige, og alle skal være her. Jeg bliver inspireret hver eneste dag, rundt omkring i verdenen af bloggere, og jeg vil gerne være med til at promovere nogle af dem, som inspirerer mig allermest – så dette er min første og største anbefaling! 

Paulina og jeg snakkede om at lave hver sin udgave af hinandens opskrifter, og det gjorde vi så. Paulina lavede mine hjemmelavede saltkarameller – se hendes version af dem her – og først nu kommer en af de mange opskrifter, jeg skal prøve fra hendes blog. Bedre sent end aldrig – undskyld søde Paulina – fik jeg prøvet hendes lækre Gingerbread Granola. Find versionen på 100KitchenStories her, og ellers så kig med nedenunder hvor jeg har gengivet opskriften.

homemade soft sweet granola

♥ R E C I P E ♥
H O M E M A D E  G R A N O L A

1.5 dl havregryn / 1.5 dl oats

1 håndfuld solsikkekerner / 1 handful sunflower seeds

1 håndfuld græskarkerner / 1 handful pumpkin seeds

½ dl sesamfrø / ½ dl sesame seeds

½ dl hørfrø / ½ dl flax seeds

1 tsk havsalt / 1 tsp sea salt

1 dl næsten-kogende vand / 1 dl almost boiling water

1-2 spsk kanel / 1-2 tbsp cinnamon

½ tsk kardemomme / ½ tsp cardamom

Et par dråber sødemiddel / Some drops of sweetener

—–

HOW TO: Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål, tilsæt rosinerne og sødemidlet. Hæld vandet i lidt af gangen, rør rundt og bred det hele så fladt som muligt ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag ved 200 grader i cirka 20 minutter. Lad køle af og server på mandelyoghurt som jeg har gjort, eller din yndlingsskyr!

/ Mix all dry ingredients in a big bowl, then add the raisins and the sweetener. Pour in the hot water little by little, and mix thoroughly. Flatten on a baking sheet – as “flat” and thin a layer as possible – and bake for 20 minutes at 200 degrees! Let cool off and serve on almond yogurt or your preferred kind! xx

homemade soft sweet granola

Skærmbillede 2016-02-13 kl. 22.58.34

2 Comments on Homemade Soft Sweet Granola

 1. Paulina, 100 Kitchen Stories
  22/02/2016 at 9:23 pm (5 måneder ago)

  It was quite a long time ago I made this granola so I actually think I’m going to make myself some tomorrow morning. Thank you for the lovely post and the inspiration sweetie!

  Take care,

  Hugs
  Paulina

  Svar
  • emiliehaaber
   23/02/2016 at 11:50 am (5 måneder ago)

   Awww you’re so cute Paulina! thanks for your comment, made my day. Hang in and I’ll talk to you very soon xx

   Svar