couscous1txt

Jeg vil gerne lige hoppe ind i dag og ønske jer en rigtig god weekend. Jeg skal ud med nogle venner fra Danmark i aften, til fødselsdag i morgen og så håber jeg at der bliver tid til en brunch et sted i London på søndag også. Jeg har ikke været så aktiv herinde denne uge, men det skyldes et hav af ting. Jeg har ikke en masse gode undskyldninger i ærmet, men blot at jeg har arbejdet konstant, passet min kæreste som har haft et alvorligt tilfælde af mandeinfluenza (hehe). OG så har jeg simpelthen brugt lidt tid på at overveje, hvordan jeg gerne vil have bloggen. Udseende, frekvens af indlæg etc… Ikke noget alvorligt – bare lidt eftertænksomhed!

Anyway – her kommer en nem frokost opskrift, som jeg håber I bliver helt vilde med.  Det er jeg! Intet slår sundhedsfølelsen efter sådan en ret her! God weekend xx

couscous5 couscous4 couscous2 couscous

Recipe for 1-2 salads:

4 cauliflower florets, washed // 4 blomkålsbuketter, skyllet

2 carrots // 2 gulerødder

1 tsp curry powder // 1 tsk karrypulver

2 tbsp lemon juice // 2 spsk citronsaft

1 tbsp soya sauce // 1 spsk sojasauce

1 handful of raisins // 1 håndfuld rosiner

1 handful of chopped walnuts // 1 håndfuld hakkede valnødder

HOW TO: Grate the cauliflower florets and the carrots (no need to peel them, just wash). Stir in the lemon juice and soya sauce and mix well with curry. Chop walnuts and toss in with the raisins. Let cool in the fridge overnight and your lunch bag is ready!