waffles

Hej alle – først og fremmest et stort og rungende TAK fordi I er så mange der læser med. Er helt overvældet, hver gang jeg ser statistikkerne! Sikke en god start I har givet mig! Det varme mit syge hjerte haha – eller min snottede næse. Siden hvornår varede forkølelse over en uge? Savner en god løbetur, ja savner faktisk at bare komme udenfor døren. Jeg arbejder løs herhjemme, men alting tager lidt længere tid, når der skal indlægges pudse-næse-pauser. Andre der er syge og kan undvære lidt medfølelse?

I går lovede jeg på Instagram at jeg ville komme med en opskrift på vafler, and here goes. Undskylder for billederne, som bestemt ikke blev som jeg ville have dem, men håber det går. Proteinpulveret kan erstattes med andre smagsvarianter eller noget mel af valgfri art – men det er klart værd at investere i, hvis man er til (en meget fremtrædende) pistachiesmag! Jeg vil fortsætte hvor jeg slap med arbejde, og ønske jer allesammen en dejlig dag!

waffles1

Recipe for 1 serving of waffles:

2 eggs

15 g pistachio protein powder

60 g oat flour or grinded oats

1/2 tsp cardamom or any other spice

3/4 dl milk of choice – i used regular skimmed milk

waffles2

 

English version

I am still sick (sorry for the pity these days) but promised on Instagram that I would share with you this recipe for waffles, so here goes. I apologize for the photos, they definitely did not turn out how I wanted them to. I hope you have an amazing day and I’ll talk to you soon! xx