tortillas1

Godmorgen! Jeg skal i dag ud at spise sen brunch med min kæreste, men inden da ville jeg lige dele dette tip med jer. Det er igen en nem opskrift, som næsten ikke kan kategoriseres som en opskrift. Jeg er helt vild med disse tortilla nachos! Det er selvfølgelig ikke det samme som snaskede, oste-nachos med ekstra snask, men i mit hoved endnu bedre!

Jeg plejer at købe de tortillas de har i bl.a. Netto som hedder Rugtortilas. De er lidt grovere end almindelig fuldkornstortillas og indeholder rug. Næsten som at spise rugbrød haha – Nej. Fremgangsmåden står som altid på engelsk, så alle kan være med, og kommer herunder! Nu vil jeg smutte ned at træne inden en kæmpe brunch skal fortæres i regnen. Håber I får en dejlig dag derude!

tortillas

Recipe for one big serving of tortilla nachos:

Cut 1-2 wholegrain tortillas in suitable triangles and drizzle with whatever seasoning you like. I often use lots of sea salt, turmeric, curry, and always some dried thyme or dill weed.

Bake in oven (200 degrees) for 5-10 minutes and serve immediately! I always pair the tortilla nachos with a homemade dip made from the same spices and greek style yogurt.

tortillas3

English version

I have this small and yummy tip for you today. The recipe above is more just a small how-to-guide, since it doesn’t really categorize as a real recipe… Anywho I am out for a biiiig brunch with my love, but first a small mid-morning workout. xx

7 Comments on No-Oil Healthier Tortilla Nachos

 1. Minna
  09/07/2015 at 9:17 pm (1 år ago)

  Wow, vad gott detta såg ut! Otroligt fin bild också 🙂

  Svar
  • emiliehaaber
   09/07/2015 at 9:18 pm (1 år ago)

   Tusind tak Minna 🙂 Så godt!

   Svar
 2. Camilla
  10/07/2015 at 9:24 am (1 år ago)

  Har godt nok godt set, at man kunne bruge tortillas til at lave nachos, men har aldrig fået prøvet det selv. Måske jeg skulle tage at springe ud i det. De ser jo så lækre ud!
  I øvrigt rigtig flot blog, du har dig her! Følger nu med på bloglovin’ (:
  http://cammi.dk

  Svar
  • emiliehaaber
   10/07/2015 at 9:27 am (1 år ago)

   Ja spring ud i det – det er så nemt og så lækkert! De bliver virkelig overraskende crispy! Tusind tak for det Camilla, det er jeg så glad for at høre! Der kommer også så meget godt fremover hihi 😀 Hav en god dag!

   Svar
  • emiliehaaber
   10/07/2015 at 2:35 pm (1 år ago)

   TAK! Ja den er så fiiin, det er en gammel sag 😀

   Svar
 3. Dyson
  11/08/2015 at 9:52 pm (12 måneder ago)

  A wonderful healthy snack and a great way to use up leftover corn tortillas. Great with Recipe #287183 or for making nachos.

  Svar