raspberry smoothie

Mandag morgen, og dagens opskrift

Godmorgen mandag! Gud, så blev det november. Det er altså lidt vildt – jeg synes lige så lige, at jeg har nydt sommerferien her, jeg er sprunget ud i det her og at jeg ligeså lige er fyldt 21 lange år. Men tiden flyver, og det er noget, jeg helst vil undgå at tænke for meget på. For det er der nu engang ikke ret meget at gøre ved – til gengæld kan vi sørge for at få så meget ud af tiden, som muligt. Halloween er overstået, og jeg ville ønske, at jeg havde fejret den på ægte, engelsk manér. Desværre har weekenden gået i sygesengen, jeg har pådraget mig en lille sag af en feber.. Øv. Men jeg er ved bedre mod nu, så mon ikke det bliver en god uge alligevel!

I dag byder jeg i hvert fald på en lækker smoothie, med ægte sommer vibes. Så nej, ingen Halloween slik i denne omgang! Men står du og mangler noget at dele ud til Trick or Treat så kan du altid dele ud af dem her, ikke?

(Vegetariske menneskers) Hjælp søges!

Jeg kunne faktisk godt bruge noget hjælp, for jeg er begyndt at tænke på at tage ekstra kosttilskud som “erstatning” for det kød, jeg ikke får spist. Er der nogle vegetarer derude, som ved hvad jeg skal tage og hvor ofte? Jeg synes nemlig, at immunforsvaret halter lidt engang imellem, og mistænker vegetar-livsstilen lidt.. Så ja, hvis I ved, hvilke tilskud man kan eller bør tage, så skriv det lige til mig ikke!

raspberry smoothie

Recipe for one smoothie:

1 dl freshly squeezed orange juice / 1 dl friskpresset appelsinjuice

 2 dl frozen raspberries / 2 dl frosne hindbær

 2-3 tbsp greek yoghurt / 2-3 spsk græsk yoghurt 

1 small banana / 1 lille banan 

1 tsp caramel essence /1 tsk karamel essens 

½ scoop pistachio protein / ½ scoop pistachie proteinpulver

Blend & Serve! Voila.

top tips
You can always swap the pistachio protein powder for some other protein powder, however this pistachio flavored one is very strong flavored, so it would kinda make it just a regular smoothie haha.
The smoothie is easily made DAIRY FREE if you use soygurt or almond yogurt instead of quark, and you might even be able to use coconut cream. Use whatever berries you have and feel free to swap the orange juice for any other juice – carrot juice might be fun!

raspberry smoothie

tranquility-2


Follow me on Bloglovin here!