pinksmoothie

»New job, and new beginnings!«

—–

Yay! Det er mandag, og jeg har startet ugen ud på bedste vis med en formiddagstræning og en omgang havregrød og nu står resten af dagen på arbejde, inden jeg skal mødes med to skønne veninder i aften. Jeg nød at være hjemme i Danmark i weekenden, men nyder tilsvarende at være i London igen. Må dog indrømme, at det var hårdt at sige farvel til min kæreste igen-igen, men det varer vel aldrig før vi ses..

På Instagram lovede jeg, at jeg i dette indlæg ville fortælle lidt mere om hvad jeg laver her i London samt dele en lækker og nem opskrift på en forfriskende smoothie i den fineste farve. Først og fremmest – jeg har været utrolig heldig, jeg har fået et internship hos det fedeste online magasin for kvinder med ambitioner. Jeg har engang linket til Career Girl Daily uvidende om, at det senere ville blive min arbejdsplads! Jeps, I hørte rigtigt – jeg arbejder for Career Girl Daily nu, og er blevet en del af det skønneste team af smukke og inspirerende piger, der er vilde med min fotostil og derfor gerne vil have mig til at tage billeder til CGD’s artikler. Derudover har jeg fået æren af at skrive artikler engang imellem, og jeg brygger pt. på to forskellige. I teamet brainstormer vi og samarbejder på kryds og tværs, og jeg kunne ikke være lykkeligere eller mere stolt. Jeg har altid været glad for at skrive og fotografere, men på det seneste er jeg blevet sikker på, at det er dér min store passion ligger.

Dette har dog også betydet at jeg måtte sige mit nyerhvervede job i H&B Health Stores op, da jeg fandt dette tilbud umuligt at sige nej til! Så ja – long story short: jeg er en Career Girl nu haha, og jeg elsker det. Hvis ikke I kender siden, så gå endelig ind at tjekke den ud, der er masser af inspiration at hente, og jeg har indtil videre bidraget med både en artikel og en billedeserie.

Anywho – tilbage til opskriften som er yderst sommerlig og frisk i både smag og farve. Smoothies er tit en tøm-køleskabet ting for mig, og denne ligeså. Så smid endelig alt hvad du har i blenderen – resultatet bliver (næsten) altid godt! Knus til jer alle fordi I er så søde. 

pinksmoothie1

Recipe for one smoothie:

1 dl frossen mango / 1 dl frozen mango chunks

1-2 dl frosne hindbær / 1-2 dl frozen raspberries 

kokosvand til rette konsistens / coconut water until right consistency

1 banan / 1 banana

Kanel / Cinnamon

1 scoop Cinnamon Bun protein pulver / 1 scoop Cinnamon Bun protein powder

1-2 spsk Walden Farms Strawberry sirup / 1-2 tbsp Walden Farms Strawberry syrup


Please note that this post contains affiliate links. Follow me on Bloglovin here!

2 Comments on Fresh Mango, Raspberry & Coconut Smoothie – And My New Job

 1. Eirin Kristiansen
  15/09/2015 at 12:46 am (11 måneder ago)

  You have a beautiful blog Emilie 🙂 Congrats with your new job! xx

  Svar
  • emiliehaaber
   15/09/2015 at 9:45 am (11 måneder ago)

   Thank you sweetest Eirin 🙂

   Svar