snack3

 

Godmorgen til jer! Jeg kigger lige ind for at dele en opskrift på nogle super lækre og ikke mindst nemme snackkugler med cashewnødder og rå kakao. De er SÅ hurtige at tilberede, så opskriften er ikke sådan decideret en opskrift.

På billedet nedenunder står ingredienserne, og så er det bare at blende det hele sammen i en kraftig foodprocessor eller minihakker, forme dem til cirka 4-5 kugler og trille dem i enten kokosrasp, kakaopulver, hakkede nødder eller lignende. Husk at udstene dadlerne, hvis du bruger de helt friske – hvilket jeg klart vil anbefale!

Kuglerne opbevares bedst i køleskabet, og kan med fordel fryses ned i en halv times tid inden servering.

Jeg vil fortsætte hvor jeg slap – jeg sidder og arbejder her i formiddag. Jeg er så heldig at jeg arbejder hjemmefra, og det er så dejligt 90 procent af tiden. Men en dag som i dag, kræver mange pauser, når vejret er så godt! Jeg håber at I nyder solen og de mange grader temperaturen har sneget sig op på i lille Danmark i dag! Det er mini-fredag juhuuu!

snacks2

snackballs

English version

Just wanted to check in and share with you this “recipe” that literally takes 3 minutes to make, and tastes amazing. Just mix the above ingredients in a powerful food processor or blender and form 4-5 balls. Roll them into shredded coconut, raw cacao or chopped nuts and place in freeze just before serving. I have a lot of work to do – I work from home usually – but will definitely have to take a lot of breaks in the sunshine! Enjoy xx

2 Comments on Raw Vegan Cashew & ChocolateTruffles

 1. Katarina
  03/07/2015 at 7:03 pm (1 år ago)

  Mmm, så goda och fina!

  Svar
  • emiliehaaber
   03/07/2015 at 8:02 pm (1 år ago)

   Tak Katarina! De er endda også nemme ;-)!

   Svar