water5water3

Godmorgen alle søde! Jeg håber virkelig I nyder vejret derude, det er jo helt suverænt! Jeg har lovet mig selv i disse dage, at den næste lejlighed jeg skal have, SKAL have en altan. Om det så bare er en fransk altan er ligemeget, bare man lige kan få noget luft når det bliver for varmt!

Min lejlighed ligger også helt oppe under taget, og er derfor mest optimal til koldere temperaturer! På trods af det gode vejr er jeg gået hen og blevet forkølet. Men skidt med det, jeg kan ikke blive andet end glad, når sommeren er over os! I går var jeg på besøg hos mine forældre til grill og i dag står den på endnu mere arbejde.

water1

»Perfect for staying hydrated while studying!«

water4

I sidste uge, da jeg sad og læste intensivt op til min sidste eksamen, lavede jeg denne her forfriskning. Det var virkelig lækkert, selvom det måske virker meget simpelt. Efter nogle minutters træk, var det pludselig meget sjovere at drikke vand. En værdig konkurrent til kaffen! Jeg havde nogle friske jordbær som jeg skar i små skiver, og sammen med frisk, koldt vand og friskskyllet basilikum var det verdens bedste sommer-kombi af et glas vand! Og ikke nok med det, så var det så smukt at se på, at jeg ikke kunne lade være med at blive glad på trods af bøgerne! Prøv det!

water

water2

English version

Hi lovelies! I hope you enjoy that the summer has finally arrived (almost) everywhere. I am (still) working a lot these days, but I just had to show you what made me come happily through my final exams last week. You have to try this trick, if you find it hard to stay hydrated while studying – simply just chop some fresh strawberries and place them in a glass of cold water with a couple of basil leaves. It is not only tasteful but also very pretty, and I guarantee you it’ll make you smile! xx

2 Comments on Fresh Strawberry & Basil Infused Water – Summer Chill!

 1. Karina
  04/07/2015 at 1:39 pm (1 år ago)

  Det ser ret lækkert ud 😉

  Svar
  • emiliehaaber
   04/07/2015 at 2:31 pm (1 år ago)

   Tak Karina! 😀

   Svar