tropical

· Tropical kinda morning ·

tropical1

Jeg er tilbage i London hos mine søde roomies, og starter på arbejde igen med det samme allerede i dag. Det bliver dejligt at komme tilbage til nogle rutiner igen, jeg holder jo af hverdagen. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke kan klare alt. Jeg ved, at jeg er et priviligeret menneske, og lige nu må jeg sige, at det går mig rigtig godt. Jeg er forelsket i min bedste ven, jeg har den skønneste familie omkring mig, jeg bor i min yndlingsby og “karriere”mæssigt går det også over alle forventninger. Jeg har det skide godt! Endelig er jeg et sted, hvor jeg føler jeg kan bidrage med noget, og jeg stoler 100% på mig selv for første gang nogensinde.

MEN! Jeg kan mærke, at jeg trænger til at komme tilbage til lidt mere ro nu, efter en masse rejsen rundt og oplevelser alle vegne, og derfor glæder jeg mig til denne uge som praktisk talt kun står på arbejde. Det er mandag, og sjældent har en mandag været så velkommen hos mig! Lad os gøre dette til en rigtig god uge i efterårets tegn! 

Herinde står den på lækre pandekager i dag, som er både tykke og mættende OG sunde, jeg kommer med et par gode tips i løbet af ugen og så guider jeg dig til at lave de perfekte zoats. Vi snakkes ved i morgen!

Psst! Har en giveaway i gang inde på min instagram og jeg kan afsløre, at det er noget der smager SÅ skønt! Og Psst! Verdens fineste matcha brand fylder allerede to hele år, og derfor giver byoh.dk 20% rabat på alle deres produkter frem til den 23. oktober! Har du endnu ikke kastet dig ud i den søde og bløde matcha smag, der har øget energi og velvære som side-effect kunne det jo passende være nu? Se mere inde på byoh.dk og brug koden HappyBday20% for at få rabatten.

tropical2

Recipe for 5-6 small tropical pancakes:

2 dl boghvede mel / 2 dl buckwheat flour

1 dl valgfri mælk / 1 dl milk (any kind you prefer)

1.5 friskpresset appelsinjuice / 1.5 dl freshly squeezed orange juice

1 tsk havsalt / 1 tsp sea salt

1 tsk bagepulver / 1 tsp baking powder

1 skefuld Fiber Husk (pulveriserede psyllium frøskaller) / 1 spoonful of Fiber Husk (crushed psyllium seeds)

1 tsk kanel / 1 tsp cinnamon

Bland det hele sammen og steg i oliven- eller kokosolie på en middelvarm pande / Mix everything and fry in a medium heated pan in olive or coconut oil.

tropical3


Follow me on Bloglovin here!

3 Comments on Tropical Mango Buckwheat Glutenfree Pancakes

 1. Traveling Cats
  05/10/2015 at 3:17 pm (10 måneder ago)

  Oooh, those pancakes look delicious.

  Svar
  • emiliehaaber
   05/10/2015 at 10:43 pm (10 måneder ago)

   They truly are!

   Svar