nutella smoothienutella smoothie

(Oohh produkter er sponsoreret)

nutella smoothie

»Healthy nutella with a spoon? Yes please!«

—–

Godmorgen allesammen. Det er mandag, og jeg er tilbage i London efter en virkelig dejlig weekend i København. Jeg startede ugen ud på bedste vis, med en svedig løbetur og ristet rugbrød med blåbær-marmelade. Og så har jeg jo lovet noget lækkert, ovre på min Instagram profil i morges – nemlig en Nutella smoothie! Og her er den så.

Nutella består jo, som vi ved, af hasselnødder – og en masse andet guf – og rister man de her hasselnødder, får man seriøst den vildeste smag frem! Det er det jeg har gjort, og senere hen udviklet til en smoothie. Sammen med lidt havsalt af god kvalitet, er det en tip top opskrift, som er lige til at gå til.

Smoothien er serveret på noget, jeg er blevet helt vild med. Nemlig denne skål i bæredygtigt materiale fra Oohh! Jeg kan ikke nævne det nok, men selve serveringen er ifølge mig mindst ligeså vigtigt som selve retten. Med Oohh kan dette gøres helt i tråd med naturen også! Oohh’s produkter er nemlig alle lavet med en base af genbrugspapir. Jeg kommer til at fortælle meget mere om Oohh’s produkter, men indtil da kan i læse om det lige her!

Psst! Derudover vil jeg lige nævne, at jeg har lavet designet en lille smule om herinde, rent praktisk har jeg gen-indsat sidebaren i højre side (dette er kun relevant for desktop-versionen af sitet), og derfor er mine billeder ikke længere nær så brede og store som før. Desværre. Jeg elsker store billeder, men for at gøre navigeringen på siden bedre, er der altså igen kommet en sidebar. I denne, kan I finde en kalender, nemt og hurtigt klikke, og ryge hen til den pågældende datos indlæg. Derudover er der en lille liste over de nyeste indlæg på bloggen. Så ja – det var bare lige lidt tekniske disclaimers haha. God dag herfra!

hazelnutsmoothie1

Recipe for one nutella smoothie:

1 dl hasselnødder / 1 dl hazelnuts 

1 tsk havsalt / 1 tsp sea salt 

2 tsk kakao / 2 tsp cocoa powder

1.5 dl sojamælk / 1.5 soy- or almond milk

1 banan / 1 banana 

How to: Rist hasselnødderne i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Lad dem køle helt af og blend med de resterende ingredienser / Roast the hazelnuts in a preheated oven at 200 degrees and let cool completely. Blend with the rest of the ingredients and serve right away.

hazelnutsmoothie

English version

I have started to use something really exiting for serving my food. I will tell you a lot more about Oohh products later on, but for now, you can see Oohh in the shape of this amazing sustainable bowl I served my nutella smoothie on! L-O-V-E it! I might not have mentioned it just yet, but a pretty serving is half the part of cooking, according to me. xx


Follow me on Bloglovin here!

2 Comments on Nutella Smoothie With Roasted Hazelnuts

 1. Lisbeth
  26/10/2015 at 1:36 pm (9 måneder ago)

  Mmmh, det lyder jo næsten for godt til at være sandt! Det må og skal afprøves snarest muligt. Spiser du det som morgenmad eller hvordan? 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Svar
  • emiliehaaber
   26/10/2015 at 2:17 pm (9 måneder ago)

   Tak Lisbeth – og super fin blog du har 🙂
   Ja, denne her blev en morgenmad herhjemme! Men den fungerer sådan set til alle måltider jo!

   Svar