strawberry

»Family lunch made super easy!«

strawberry1

Hej med jer!

Jeg bruger hver eneste dag på at tænke, at NU går jeg i gang med at læse op til min sidste eksamen i historie på onsdag. Men jeg har en indbygget anti-historie-refleks i mig, og eksamen sniger sig tættere og tættere på, uden der sker noget. Hvis der sidder nogle historie eksperter derude, så HILFE! Jeg får huen på, og det er det der tæller. Mine andre eksaminer er (heldigvis) gået forrygende *indsæt engle smiley* og jeg holder lidt for meget sommerferie pt.

I dag kom min mor forbi mig inden jeg skulle på arbejde, til en let frokost. Jeg ELSKER at pusle med denne her slags ting, så inden I tænker: “Slap af med at kalde det for en LET frokost”, så ved jeg det godt – det er bare mig der hygger omkring noget så simpelt som en rugbrødsmad haha.

Derfor serverede jeg dette fine bræt med gode gamle rubbere, og det faldt rigtig godt i smag hos os begge!

strawberry2strawberry4 strawberry5

Jeg vil igen ikke kalde dette for en opskrift, men uanset hvad er her en lille fremgangsmåde for hvordan jeg lavede frokosten!

Jeg havde købt et friskbagt rugbrød hos bageren, som jeg ristede længe, for at få det helt sprødt – som en slags knækbrød. Rugbrødet må gerne være daggammelt, det bliver det kun bedre af, når det alligevel skal ristes.

Herefter moste jeg en hel avocado med lidt citronsaft, tørret dild og en lille skefuld havsalt. På halvdelen af rugbrødsskiverne smurte jeg avocado på, og toppede med friske, danske jordbær og kokosflager. De andre blev toppet med chiliflager og frisk basilikum. Virkelig en smagsfest haha!

Inspirationen fik jeg fra min morgenmad i London, læs mere her.

Ønsker jer virkelig den bedste weekend nogensinde!

strawberry6

English version

I made the yummiest lunch for my mum and I today. She came by my apartment before I went to work, and I threw a fresh Danish rye bread on the toaster, and topped it with two different, delicious spreads! 

I can’t really call this a recipe, but the way I made it was this: 

Toast the thin slices of the rye bread (can sub. toast or something similar) and add a whole avocado mashed with dried dill, sea salt and lemon juice. On half the slices, top with fresh strawberries and shredded coconut, and on the other halves dried chili flakes and fresh basil leaves. Pretty delish! I wish you an amazing weekend!

2 Comments on Strawberry/Coconut and Chili Avocado Toasties

 1. Ida
  01/07/2015 at 6:08 am (1 år ago)

  Ej hvor lyder det bare hammer lækkert og god kombination med Avokado og jordbær 🙂
  Det skal jeg prøve 🙂 – og så ser det også super fint ud 🙂

  Svar
  • emiliehaaber
   01/07/2015 at 4:37 pm (1 år ago)

   Ja det er virkelig et helt kunstværk hehe – og super nemt! 😀

   Svar