veganburger

veganburger1

Åha. Disse billeder er fra min gamle lejlighed i Danmark. Jeg savner det lidt nogengange – at have mit helt eget sted. Her i London bor jeg med tre andre piger, og selvom de alle er helt fantastiske, og vi har det kanon godt sammen i huset, så er det noget andet end at være helt sig selv. Men jeg tror man har godt af det – jeg lærer at tilpasse mig andres behov, præcis ligesom jeg gjorde, dengang jeg gik på efterskole for hundrede år siden! Anywho – det her er en “opskrift” på de fineste burgere – og så er de endda veganske! 

I blandt andet Rema 1000 kan man købe de her “kød” som hedder Soy4You. Det er super nemt at tilberede og smager rigtig godt. Der skal dog en del krydderi til, fordi selve farsen er meget neutral i sig selv. Hele tilberednings “processen” står på pakken så den vil jeg ikke gennemgå her, men burgerne laves ganske simpelt ved at komme Soy4You (eller hakket kød, hvis man er til det) i en ristet, stor portobellosvamp. Sammen med dugfrisk, skyllet spinat, ketchup og lidt limesaft er aftensmaden vist på plads. I USA kalder man denne slags burger for en Sloppy Joe bare lige til info haha! Yum siger jeg bare! 

veganburger2 veganburger3

Recipe for 2 burgers:

2-3 dl soy4you / 2-3 dl soy4you or other mince “meat”

Vand til kogning / Water 

Karry, chiliflager og havsalt / Curry, chili flakes and sea salt 

4 store, skyllede portobellosvampe / 4 large portobello mushrooms 

Tilbered “kødet” som pakken anviser og kom godt med krydderi på. Rist svampene på en brødrister og tør dem godt med køkkenrulle for overskydende væske. Lav den præcis som du vil – og så er der burgertid!

Cook the mince “meat” as the package suggests and add loads of yummy spices. Toast the portobellos on a toaster and remove all water with a kitchen towel. Top with whatever you like! 

veganburger4


Follow me on Bloglovin here!