glutenfree bread

»Nothing like freshly baked buns in the morning…«

glutenfree bread

Godmorgen og velkommen til en ny uge! Jeg skal mødes med en veninde som er i London i dag, og så lader jeg ellers op til at skulle en tur til København sidst på ugen. Jeg delte mine fem bedste kageopskrifter i går, men jeg bager altså også andet end kage *hehe*. Faktisk er bagning virkelig en form for terapi for mig! Er der andre der har det sådan? Jeg har seriøst taget mig selv i at stå op midt om natten, og gå i gang med at bage, hvis jeg har haft det dårligt eller kæmpet med nogle problemer. Så ja.. Bagning er en escape!

Anywho, de her boller blev endnu en succesopskrift, og derfor skal de selvfølgelig deles med jer. Jeg er helt sikker på, at I kan lide dem, de gør sig især rigtig godt lune med smør på.

English version

Goodmorning lovelies and welcome to a new week. I love mondays – so clean and fresh! I am meeting up with a girlfriend here in London later today, but thought I’d share this amazing recipe for warm, glutenfree buns with you before I take off. Serve them with salted butter and maybe a fun tv-series on the side and morning is saved.

Baking is like therapy for me and other than delicious bread, I bake healthier cakes sometimes. My five faves are right here.

glutenfree bread

Recipe for 4 small buns:

1 dl havregryn / 1 dl oats

1.5 dl kokosmel / 1.5 dl coconut flour

4 spsk hørfrø / 4 tbsp flax seeds

2 æg / 2 eggs

2 dl kvark eller græsk yoghurt / 2 dl quark or greek yogurt 

1 tsk kanel / 1 tsp cinnamon

Lidt vand til rette konsistens / A little water till right consistency 

Birkes på toppen / Poppyseed on top

How to: Bland alt og form små boller af dejen. Bag ved 180 grader i cirka 10-15 minutter. / Mix all the above and form small buns. Bake for 10-15 minutes at 180 degrees.

glutenfree bread boller5 boller6

tranquility-2


Follow me on Bloglovin here!

2 Comments on My Glutenfree Buns For A Cozy Morning

 1. Camilla
  19/10/2015 at 1:13 pm (9 måneder ago)

  Hvor ser de bare super lækre ud! Skal helt sikkert prøves af, når jeg kommer hjem fra Hong Kong og rent faktisk har et køkken at bage i 😛
  Super flot blog i øvrigt (:
  http://cammi.dk

  Svar
  • emiliehaaber
   19/10/2015 at 7:07 pm (9 måneder ago)

   Tak – det synes jeg bestemt de skal! Du får travlt når du kommer hjem, med alle de opskrifter der skal testes ;-))

   Svar