Homemade Glutenfree Oat Crackers

Godmorgen, torsdag! I går skrev jeg på Instagram (@emiliehaaber) at det på det sidste desværre er gået lidt sløvt for sig med at lave god mad, prøve nye opskrifter af og dele dem med søde jer. Det er jeg rigtig ked af – det skyldes især at jeg har fokuseret rigtig meget på at få en masse ud af min erfaring med arbejde her i London, og fokusere på mit cv. Derudover er vores køkken ikke ligefrem noget at prale af! Men der sker en masse pt, og vi står overfor en flytning blandt andre ting, så snart bliver det same old. Yay! Jeg savner det – og jeg savner at dele opskrifter på nye, lækre ting med jer. 

Anywho, i dag er der denne knækbrødsopskrift til jer, den er suuuuper lækker og nem at gå til (er det egentlig ikke det mønster der er ved at danne sig herinde? Lækkert OG nemt!) og så kan de spices op som det lyster. Kanel, kardemomme, stevia – allesammen for søde varianter. Eller havsalt og karry for en middags-version! Love iiiiiittttt. Glæder mig til at høre hvad I synes om dem, og ønsker jer en rigtig god dag. Jeg skal et smut til Danmark i weekenden, noget jeg ser rigtig meget frem til. Knuuuus til jer fordi I læser med x

Homemade Glutenfree Oat Crackers Homemade Glutenfree Oat Crackers

♥ R E C I P E ♥

Homemade Glutenfree Oat Crackers 

(Ca. 15 crackers)

65 g grove havregryn / 65 g jumbo oats

135 g havremel / 135 g oat flour or grinded oats

30 g hørfrø / 30 g flax seeds

60 g solsikkekerner / 60 g sunflower seeds 

Groft havsalt / Sea salt 

4 dl vand / 4 dl water 

30 g sesamfrø / 30 g sesame seeds 

Evt. kanel / Opt.: cinnamon

Bland det hele sammen med 3 af de 4 dl vand og lad stå at trække i et par minutter. Tilsæt den sidste deciliter vand og smør ud på en bageplade med bagepapir. Bag ved 190 grader i cirka 15-20 minutter.

Mix everything with 3 of the 4 dl water. Let soak for a couple of minutes and add the last dl. Place in oven for 15-20 minutes at 190 degrees.

Homemade Glutenfree Oat Crackers