kakao kakao1

Godmorgen! I går lovede jeg at der ville komme en fantastisk opskrift herinde – og det er ikke overdrevet. Jeg har allerede lavet denne varme kakao sådan 4-5 gange siden jeg lavede den første gang i starten af ugen haha. Så god er den!

Jeg er måske lidt mærkelig på det punkt – denne (til tider) varme juni/juli måned har både budt på hjemmebagte pebernødder (wtf), spandevis af hjemmepoppede popcorn og så denne, varme kakao. Jeg vil ikke sige, at jeg er gået i jule-mode men altså… Uanset hvad, når vejret alligevel ikke er helt med os her i Danmark, så er det oplagt at hygge sig indendørs med noget varmt at drikke! Jeg skrev på Snapchat (emiliehaaber) at jeg med denne kakao havde lavet mig en seriøs konkurrent til min elskede kaffe – så jeg lyver ikke når jeg siger, at denne her kakao er noget af det bedste jeg nogensinde har lavet! Lad mig høre hvad I tænker, hvis I selv prøver opskriften af.

kakao2

Nu vil jeg pakke det sidste inden turen går til Sverige i et par dage. Hvor er I henne i verden for tiden – nogle eksotiske feriesteder? Eller holder I humøret højt i skyede DK? Vi ses i morgen, hvor jeg (igen igen) smider en lækker opskrift op!

kakao3

Recipe for 1 big cup of hot chocolate:

2.5 dl regular, skim milk (or any other kind. Try full fat!)

4 fresh, juicy and pitted dates

2 big teaspoons of baking cocoa powder

Optional: Lucuma powder

First blend everything in a blender, then heat in in a small pot on the stove. Serve immediately before it starts to boil. Voila!

kakao4 kakao5

English version

This is – hands down – the best (or at least one of them) things I have ever made. I mentioned on my Snapchat (emiliehaaber) how this was now a serious competition to my beloved coffee – and that says it all! If you make it, please let me know what you think. I am off to Sweden today, so I’ll just leave you hanging with this recipe and hope you enjoy your summer wherever you are! xx