POPPYSEED

I dag har jeg været til brunch med hende her den søde pige, og vi blev enige om at vi kunne trille derfra haha! I aften står den på grillhygge endnu engang, men havde det ikke gjort det, havde jeg helt sikkert lavet denne nemme opskrift til aften. Jeg lavede den for længe siden nu, men havde helt glemt, at jeg havde den til Jer!

Pandekagen er mere som et tykt brød, der laves på no time og mætter rigtigt godt. Hvis man er to personer, vil jeg dog lave halvanden eller dobbelt op på portionen. Opskriften er som sædvanlig skrevet på engelsk og står herunder, men spørg endelig hvis der er noget I er i tvivl om! Jeg håber I får en skøn eftermiddag og aften ude i det varme vejr.

poppy2

Recipe for 1 big pancake/bread:

3 tbsp oat bran

1 tbsp poppy seeds

25 g pea protein

2 tbsp milk (any kind will work)

1 pinch of sea salt

1 egg

2 tsp curry powder

2 tbsp cream cheese (any flavour will do)

How To: Mix and fry as one big pancake in a small pan. Cook for a while, and then flip it with a spatula. It might be a bit “heavy” because of the bread-like consistency.

English version

I have spent the morning with this sweet girl and a big, amazing brunch. Later I am out for a barbeque night, but before that I just wanted to share with you this recipe for a heavy pancake/bread that is made in basically no time! I hope you have a nice evening out in the sun and I’ll talk to you soon! xx

2 Comments on Poppy Seed Single Pancake – A Perfect Dinner!

 1. Tina
  05/07/2015 at 12:01 am (1 år ago)

  Mmm, så sykt godt ut 🙂

  Svar
  • emiliehaaber
   05/07/2015 at 8:14 am (1 år ago)

   Tak Tina! 😀

   Svar