matchalattebyoh2

(Matchapulveret er modtaget i gave fra byoh.dk)

Wow. Okay – beklager at der går lidt matcha i den for tiden, men jeg er så begejstret for det fine, grønne pulver. Matcha overtager aldrig min morgen (middag, eftermiddags og aftens..) kaffe, men det er et godt bud på et alternativ. Jeg fik, for et par måneder siden, en matcha latte sammen med Michelle og siden da har jeg haft lyst til at teste det ud selv.

Jeg kastede mig derfor i forklædet (intet decideret forklæde nødvendigt her) og gav mig til at lave min helt egen, lækre og skummende matcha latte. Snak om øko-cafe vibes i køkkenet! 

Opskriften kommer herunder, omend den er super nem at gå til, og når det kommer til matchapulver, anbefaler jeg at du går all in, og køber noget af det mest lækre og eksklusive pulver på markedet, inde hos byoh.dk. Har du ikke tid, lyst eller mod på at lave en helt fra bunden, kan du jo altid starte med en nem udgave fra Pukka!

Psst! Mine müsliboller blev delt for anden gang ovre på 100KitchenStories forleden, wuhu!

 

matchalattebyoh

Recipe for one matcha latte:

1-1.5 tsk matcha pulver / 1-1.5 tsp matcha powder

½ dl kogende vand / ½ dl hot water

Miks ovenstående og pisk let med en mælkeskummer / Mix the above and whisk with a milk foamer 

1 dl sojamælk / 1 dl soymilk

1-1.5 dl vand / 1-1.5 dl water

Bland dette i en kop og varm i et minuts tid i microovnen. Pisk grundigt med mælkeskummer og tilsæt matcha blandingen. Voila!

/ Mix the above in a big cup and heat for a minute or so in the microwave. Whisk thoroughly with a milk foamer and add the matcha mixture. Voila! 

matchalattebyoh1

»The greatest wealth is health…«

matchalattebyoh3


Follow me on Bloglovin here!