redpancakes

Godmorgen alle! Der bliver talt om hedebølge hernede, og jeg tror ikke det er en overdrivelse. I går var her så varmt, at vi måtte ty til indendørs shopping i stedet. Og efter alt at dømme, bliver det ikke meget køligere i dag. Men gud hvor jeg elsker varmen – jeg håber I får lov at få lidt sol også derhjemme i Danmark.

Jeg har før vist disse pandekager på Instagram og endelig fik jeg samlet opskriften sammen. De er super gode og langt fra tørre – prøv dem! Hvis du har spørgsmål til eventuelle udskiftninger af ingredienser eller lignende så stil dem endelig herunder. Jeg køber mit Cinnamon Bun protein pulver hos Fitness Eliten som jeg er ambassadør for, og kan virkelig anbefale det. Smagen er meget sød, men det fungerer godt – og mindsker behovet for at anvende en masse sødemidler i selve dejen.

Jeg tænker at skrive et indlæg om, hvorfor jeg engang imellem bruger protein pulver, for jeg synes at det er en smule opblæst med det protein-mig-her og der. Men jeg kan afsløre at jeg stort set ikke spiser kød længere og derfor må jeg ty til andre proteinkilder… Men herunder kommer i hvert fald opskriften på de mest svampede pandekager længe! Hav en dejlig dag hvor end I er.

redpancakes1

Recipe for 1 big serving of pancakes:

3 tbsp peanut flour

2 tbsp oat flour

1 tsp cinnamon

1 tsp baking powder

1/2 scoop of Cinnamon Bun Protein Powder

2 tbsp apple sauce

2 tbsp milk

1 egg

Mix everything together with a fork and fry in coconut or olive oil. Top with Strawberry Syrup and shredded coconut.

redpancakes2

English version

They are talking about a serious heat wave here in Spain these weeks. And I am pretty sure that’s exactly what it is. I love the heat though and try to enjoy it as much as possible. 

These pancakes have been shown on my Instagram before, and finally I have the recipe ready. They are super moist and yummy and I think you should try them out for yourself! I am thinking of making a post about why and why not to use protein powder because that might be one of the hottest topics atm.. Anywho – talk to you soon. xx

 

2 Comments on Cinnamon & Peanut Pancakes

 1. Nadia Kaplan
  21/07/2015 at 1:40 pm (1 år ago)

  De ser godt nok lækre ud!
  – godt du nyder solen og varmen, herhjemme har det regnet hele morgen og først nu er solen så småt ved at kigge frem. 🙁

  //www.neronoir.dk

  Svar
  • emiliehaaber
   21/07/2015 at 1:44 pm (1 år ago)

   Ja det kunne jeg næsten se på Snap – øv! Sender alle solstråler hjemad 😉

   Svar