berrysmoothie berrysmoothie1

Hej med jer! Jeg stod op, og opdagede at det var weekend. Jeg har mistet al sans for tid og sted, eftersom jeg jo holder læseferie. Desuden besøgte jeg min mor og papfar i går aftes til grillet pizza – smider et billede på insta i morgen, den var virkelig fin!

Min lillebror og jeg endte med at sove i et trampolin-telt (don’t ask) – men jeg har faktisk sovet overraskende godt! Man ved det er sommer i DK, når man kan sove udenfor om natten. Det elsker jeg virkelig! Nu smutter jeg hjem til min kæreste, og så skal min lørdag aften bruges med mine to aller ældste veninder fra folkeskolen, som er hjemme fra hovedstaden.

berrysmoothie2

På billederne ses verdens nemmeste smoothie – den er ikke superfood-ish eller noget, men består bare af frosne blåbær, frosne jordbær, lidt mælk og græsk yoghurt. Man kan ALTID tilsætte Spirulina, Maca, *indsæt andet superfood over-priced stof* i den, for et boost!

Forresten – det er super dejligt at se hvor mange der kigger på bloggen hver eneste dag. Er virkelig overvældet! Men husk endelig at kommentere hvis der er noget, det er lidt hyggeligere for mig også haha!

berrysmoothie3