hindbærsnitter

»Eat cake because it’s somebody’s birthday somewhere«

hindbærsnitter1

Kender i Camilla? Jeg har gæsteblogget hos hende, og hun ønskede at jeg fandt på et sundere og gerne sukkerfrit alternativ til fredagsslikken. Det blev til disse hindbærsnitter, som er helt uden sukker og stadig smager helt fantastisk *smashing*.

Produkterne jeg har anvendt er fra Isis – Uden tilsat sukker og det fungerer SÅ godt. Hvis du vil have chancen for at prøve dig frem med ISIS’ sukkerfrie sortiment, så husk at jeg afholder en konkurrence lige her – du kan liiiige akkurat nå at deltage inden i morgens afgørelse.

Nu hvor jeg bor i London står det virkelig sløjt til med bagningen.. Men lige netop disse hindbærsnitter er så nemme at lave, at selv mit lille London-køkken kan være med. Altså ingen undskyldning for ikke at hygge med en sukkerfri kage en blæsende efterårsdag – måske endda med en kop varm kakao til? Jeg er solgt! 

Find opskriften på både dansk og engelsk herunder.

hindbærsnitter2

Recipe for 6 small sugarfree cakes:

150 g sukkerfri marcipan / 150 g sugarfree marzipan 

1 dl sukkerfrit hindbærmarmelade / 1 dl sugarfree raspberry jam

1-1.5 dl sukrin melis / 1-1.5 dl “sukrin melis” (sugarfree frosting sub)

3-4 spsk vand til glasuren / 3-4 tbsp water for the frosting

Hakkede mandler eller frysetørrede bær til topping / Chopped almonds or freezedried berries for toppings 

How to: Rul marcipanen ud til én stor flade, stik 12 runde former ud med et glas og bag dem i en forvarmet ovn på 190 grader i maks. 10 minutter. De må endelig ikke blive “tørre” så hold øje med dem. Køl dem helt af på en rist, og smør marmeladen godt ud på halvdelen af bundene. Kom den anden halvdel ovenpå som låg og smør glasuren ud og top med toppingen. Stil på køl i en god times tid inden servering.

Roll the marzipan out to one big flat and chop 12 small rounds out with a glass. Bake in a preheated oven at 190 degrees for maximum 10 minutes. Watch them so they don’t turn dry. Let cool completely before spreading a generous amount of jam on half of them. Top with the other halves, apply the frosting and at last the toppings. Let cool in fridge for at least one hour before serving.


Follow me on Bloglovin here!