crunchy cinnamon granola

Godmorgen fra mig af – kunne I lide min julegave-guide i går? Selv blev jeg i hvert fald inspireret til at gå i gang med årets ønskeseddel allerede, selvom jeg må indrømme, at jo ældre jeg bliver, jo værre bliver det med ønskerne.. Jeg synes, jeg har det jeg skal bruge, og det er jo egentlig en dejlig følelse. Jeg synes faktisk også, at det er endnu hyggeligere at GIVE gaver end at modtage dem! Er jeg den eneste der har det sådan?

For rigtig at komme i julestemning – nej, bare rolig, julen invaderer ikke herinde endnu – så er her en opskrift med ægte kanelsmag! Den står nemlig på lækker, crunchy kanel og cashew granola! Den tager kun få minutter at tilberede, og smager helt fantastisk. Jeg håber og tror, I vil synes om den!

English version

I must admit, I’m trying to implement some christmas in my life already. For example with this yummy cinnamon homemade granola in five minutes! Top it off with some shredded coconut and serve it as it is! xx

cinnamoncrunch3cinnamoncrunch1

Recipe for 2 servings of granola:

Rå cashewnødder / Raw cashews, unsalted 

Kanel efter behov / Cinnamon as needed

Havsalt / Sea salt 

Lidt agavesirup / A little bit of agave 

Smeltet kokosolie / Melted coconut oil

Bland det hele godt sammen i en stor skål, og steg i smeltet olie på panden. Lad køle helt af, før det kommes på grød, yoghurt og lignende. / Mix everything in a big bowl, and fry on a pan with melted coconut oil. Let cool off completely before adding to your favorite porridge, yogurt etc. Voila! 

cinnamoncrunch

tranquility


Follow me on Bloglovin here!

2 Comments on Sweet Cinnamon Granola With Cashew Crunch

  • emiliehaaber
   31/10/2015 at 4:06 pm (9 måneder ago)

   Tak <3 Og nemt!

   Svar