chocapples3txt

Godmorgen, Torsdag! For at der ikke skal gå alt for meget madpakke i den herinde – selvom denne uges madpakke-opskrift er rimeligt overbevisende – så kommer der her en ultimativ snack “opskrift”.

Der er nogle ting, som bare fungerer særligt godt med hinanden. Som denne peanutbutter snack eller denne romantiske jordbær kombi – og så lige den her! Ovre hos gudesmukke Camilla Pihl fandt jeg første gang denne her ide, og den er nu blevet en genganger siden. Det gode ved den er også, at du kan skifte ud i ingredienserne, efter hvad du har i dit køkken. Ingen mandelsplitter? No worries, hak nogle hasselnødder i stedet, rul æblerne i hampefrø eller drys med kakaopulver i stedet for kanel. Voila!

Jeg håber I får en dejlig dag i kulden, nu er det snart weekend. Jeg satser på det bliver biograftur for mit vedkommende – Leo film måske? – og så drager jeg til Birmingham lørdag i forbindelse med job. xx

doublechocapple

Recipe

2 apples / 2 æbler i både

½ pack of dark chocolate with pistachio / ½ plade mørk chokolade med pistaciesmag

1 handful of sliced hazelnuts / 1 håndfuld skivede hasselnødder

1 tbsp cinnamon / 1 spsk kanel

HOW TO: Cut the apples, place the chocolate squares in a small bowl and microwave for 20+ seconds. Quickly dip the apples halfway in the melted chocolate and place on a baking sheet. Drizzle with toppings and cool in fridge for half an hour before serving.

chocapples4

→ Check out this pb/banana and chocolate snack combo here (click)!

chocapples2