Juicing – Homemade Kick Of Vitamins

juicing juicing1 juicing2

Jeg har en juicemaskine. Den har været i brug to gange. På et halvt år vel at mærke. Det er ikke godt nok, bestemte jeg mig for forleden. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg ikke orker den store opvask der unægtelig vil komme, når man har gang i den, eller om jeg har andre gode undskyldninger, for at lade den stå og samle støv.

Forleden dag fik jeg som sagt lyst til at lave juice igen – hundrede procent sikkert fordi, at jeg alligevel sad og læste til eksamen den dag… Selv stor-opvask lokker mere end bøgerne da! Jeg er så heldig at bo næsten lige ovenover en grønthandler, så jeg spænede ned og købte alverdens friske grøntsager og fine, røde æbler. Det blev til denne juice-opskrift herunder – og jeg lavede en stor to-liters patentflaske til køleskabet, så der var til flere dages instant pick-me-up friskpresset juice! Den er som sagt frisk, hvilket måske, måske ikke, er et andet ord for speciel, haha. Jeg synes i hvert fald den er god, syrlig og særligt hvis man er til citrusfrugter. Ellers kan man udelade noget af citronen, og erstatte det med for eksempel appelsin for en sødere og mere frugtagtig variant.

juicing4 juicing5

English version

I have a confession. I own a slowjuicer. I just haven’t used it more than a couple of times. While studying for my final exams the other day, I figured I might as well go and buy some fresh produce from the local veg shop I happen to live right upon. Even the thought of having to wash all the separable parts of the slowjuicer sounded more appealing to me than reading page up and down of schoolwork. So I ran down to buy some fresh ginger, carrots, the prettiest yellow lemons and spinach. To sweeten my juice a little bit I used a few small, red apples – anywho the recipe is right below, please try it for a quick and homemade vitamin boost!

juicing6

Recipe for one big bottle of juice:

3 small, red apples

2 fresh cut lemons

1 medium chunk of peeled, fresh ginger

4 handfuls of fresh spinach

3-400 g non-peeled carrots

* I used all fairtrade ingredients, as I used the leftover pulp for cooking. If you do this too, you would want the produce to be ecological, for the sake of your health, and obviously the environment too *

1 Comment on Juicing – Homemade Kick Of Vitamins

  1. Katarina
    06/07/2015 at 12:38 pm (9 måneder ago)

    En god kombo, mums!

    Svar